XTAU NAK LETAK TAJUK APA 😆

Mommy,betul ke kalau kerap minum ais milo kulit anak jd gelap🥺 sy rasa itu mitos la sbb ank dia ikut genetik kulit mak ayah kn,tp sy x putih pn,suami yg putih😅 dah la kita anak first ramai duk cakap itu ini ,duk pikir 10 kali benda sama,air tu je tekak kita boleh telan skrg 😆#firstbaby

51 Các câu trả lời

mitos shja. ad jgk org ckp mnm soya ank jd putih.. Allah shja yg thu sbb kjadiannya tu Allah yg ciptakan.. bby dlm perut. tngu kluar bru thu.. apa2 pom doa yg baik2.

klau awk tak putih, tak minum milo pun ad possibility anak lahir kulit gelap. Gelap ke cerah, tu warna je. Yang paling penting kulit sihat, xde msalah kulit.

yeayh mmg betol mitos tpi nurse mesti nasihat supaya elak Dr minum Milo , kopi , coklat , I x igt sbb ape tpi mmg xbole nak ii org yg darah rendah

😂sis milo masuk dalam perut + usus sis camna pulak milo boleh tukar warna kulit baby. warna kulit semua ikut genetik ibu ayah. Minum jeeee

Mitos . Saya masa pregnant hari hari minum milo . Alhamdulillah, anak keluar putih . Padahal mama papa dia tak lah putih mana 😂

Saya hari hari minum kopi tapi anak saya lahir putih bersih. Jangan percaya mitos sis. Semua bergantung pada genetik 😅

sy msa mngdung mnum air milo tp ank lahir putih merbak je sbb sy dgn asben mmg putih 😂 mitos tu

Sy suka mkn kicap. Habisla anak sy nnt🥲 putih mcm air soya kan? Kicap kan dr soya😂.

npe slh ke klo bby kulit gelap?...klo dy gelap,dy ikut gen awkla tu..bkn slh milo...

saya kuat mkn kicap lgi mengandung ... ank kuar xseperti kicap pun 😁