Ada geng ke?

Hi mommy Ada ke due date sama dengan saya 4 February 2024? Birthday mama dia 14 February.. Harap keluar jatuh birthday mama dia lah ea 😂.

6 Các câu trả lời

Birthday saya 18 june, baby saya lahir 19 june.. Masa nak lahir tu, 18 june dh masuk hospital..ingt kan nak lahir 18 june tu, rupa nye tak.. Dia lahir 19 june.. saya redha je..😂😂

xdpt sis. sbb edd 4/2..klu xde tanda pun serah diri 10/2 terus induce... klu ada gdm lg la awl serah diri. yg penting ibu dan ank selamat kedua2nya

Edd saya 15/2, birthday mertua 16/2, and anniversary perkahwinan saya 17/2 , hopefully dapat la diantara tarikh tu 😂😂

sy EDD 3/2, anak no 2 birthday 1/2. harap keluar sama tarikh kakak dia 1/2 heheheehehee

Mana boleh awak. Da overdue sangat tu.

Saya 2 feb 2024 haha