Due december 2023

Mommy2 yg sme due bulan dec tu dah ade ape2 tnda ke? Risau skrg rmi yg kna bslin awal. Yg contraction awl pun ade. Sye td mlm bby kjp2 ngeras. Smpi takleh bring takleh dduk. 1 mlm smpi ke pgi. Lembut skjp pas tu ngeras pgi. Bru 34weeks ni. Nk pk positif pun risau bby knpe2 dlm prut. Dah alang2 brg bby sume dah siap packing, nk g cek kt sepital la kjp lgi. Moga bby tak knpe2.

11 Các câu trả lời

Saya dlm pkl 12 lbh smp 2 lbh gitu dok aktif n mgeras jek..siang² prt lembut x mgeras..