cerahkan bahagian hitam

mommy2 yg lepas bersalin, ada cara tk nak cerahkan sikit bahagian put*ng? sebelum pegnant tk la hitam, malu pulak husband tgk gelap sgt 😂 #pleasehelp

2 Các câu trả lời

mmg smua ibu mengandung nipple akan berubah jadi gelap dari biasa sbb hormon and saya ada baca baby baru lahir nnt penglihatan dia mcm black n white , so bila nipple kita jadi gelap tu function dia mcm utk tarik perhatian baby utk hisap nipple kita tu ..

fyi, kalau breastfeeding, takboleh letak cream @ apa apa dekat area breast.

2y trước

if nipple crack kita boleh letak cream awak. cream jenis butter cocoa. utk sembuhkan luka dan cream ni xperlu basuh boleh directfeed baby☺️. selain nipple cream mgkin yes xboleh