+ve or -ve

Hi mommy2 & TTcian, nak tanya kalau macam ni positive tak. Sya last period 11/4. Harini check terus naik double line tapi samar2. Tergerak hati nak check sbb semalam rasa nak pitam even baru je habis makan. #firstbaby #ingintahu

+ve or -ve
7 Các câu trả lời

alhamdulillah positif tu sis, inshaAllah lagi seminggu dua makin terang line, dah boleh start makan folic asid. jangan lasak2

2y trước

Okay sis thank you 🥰

Update : Selang 2 hari, dated 5.5 terus keluar line terang mcm ni 😄

Tahniah sis positif 😍 seronoknyaa .doakn saya mengandung jugak ya ..

2y trước

Thank you 😍 tekejut jugak sbnarnya ni sbb detect awal mcm ni. Semoga sis dapat merasa jugak tahun ni. Amin 🙏🏻

Sis da ada simptom apa2 x?

2y trước

Owh, Mudah2an apa yg dihajatkan terkabul. Aamiin.. Tq sis

tahniah sis positif tu,jaga diri

2y trước

Thank you sis. Masuk 5weeks nanti baru sya ke klinik scan 🥰

congrt awk...bby 2023🥰🥰

2y trước

Ye sis baby 2023. Thank you 🥰

beli clear blue no kt mne ek

2y trước

Dekat farmasi je sis 🥰