Cepat Rasa Penat

Hi mommy2 semua❤️Saya baru 25minggu nk msok 26 tpi rasa penat sgt..Mcm semput pun ada..Ada ke mummy dkt sini rasa mcm saya..Lagi2 anak ke 2,jaga anak first lagi..9 bulan nti xtau mcm mne😅

3 Các câu trả lời

sy pregnant Anak sulong Pon penat sis.apetah lagi sis yg nk kene jaga sorg Anak lain,pastu nk kene hadap pregnancy lagi .. mmg bertambah penat lah. Semoga kite ibu² ni kuat lah ye nk hadap 🥰🤲🏼

saya pun rasa penat jgk sis.. kdg bt keja skit dh termengah2.. normal kot..

1y trước

hehe kan🤗

normal la tu ibu . sy PON mcm tu jgak.. cepat rasa semput2.