anak eczema

hi mommy2 semua..nk tnye..ada x ank2 mommy yg ada eczema..boleh x cadang kn nk pkai loysen ape..mkn dh pntang..

anak eczema
9 Các câu trả lời

ank sy eczema kt muka dn leher..kdg2 kt bdn..sy try pkai allano drpd amway,mmg berkesan tp kulit jd kering..bole try aloe vera utk lembap kn kulit..tp produk yg lbih berkesan dn sesuai dgn ank sy ialah HONEY OLIVE BABY..bole search dn beli kt laman web dia terus..ada 1 set utk eczema..insyaAllah berkesan..bole try kalo nk..

5mo trước

sama2..moga ank sis cpt sembuh..aamiin

cuba sis stop sabun yg pkai sekarang. and elakkan anak dduk dkt carpet. sis blh try brand ni untk kulit sensitif:- sebamed cetaphil qv aveeno snowhite wane pink btw, sis blh refer ke kk, nnt dorg akan bg krim yg sesuai . kalau berlarutan sis blh mntk kk refer ke pakar kulit.

5mo trước

ada yg ckp snowhite x ok..

anak sulung sy dulu ekzema teruk juga kt muka n punggung.. sy sapukan cream Drapolene..cpt hilang ekzema dia..mmg cream dia lembut je kt kulit bayi.. kalau sapu Drapolene x hilang juga boleh pakai Bepanthen Baby Ointment.

5mo trước

ok sis terima kasih

Same mcm anak sy eczema. Skrg dlm proses nak pulih. Jumpa doktor die suggest mandi hune sabun eucerin sehari sekali, lepas mandi apply zeho cream micro ag. Sy doa anak awk cepat sihat ye 🤲🏻

5mo trước

Hihihi seratus lebih jgk sis tp pejam mate lah. Fikir anak sihat je nie 😆

sis try pakai lotion allano drpd amway lps tu sis sapu krim ni, In Shaa Allah ok sikit sbb anak sy pakai eczema dy dh kurang sikit tk teruk mcm sblom ni

5mo trước

saya tak pasti, sis boleh try tgk. krim ni kakak ipar sy beli dkt fb sis

baby saya dulu eczema 1 muka, doc panel cadang mandi pakai sabun ezerra.. xpakai losyen langsung.. lama² kudisnya makin hilang alhamdulillah..

5mo trước

ok sis..terima kasih

Ramai pengguna herbby mengalami ekzema sebelum ni dah sembuh...pastikan bahan itu selamat n jauhi steroid yg side effects jangka masa akn dtg

5mo trước

Sama sama sis

Sy guna lotion Bzu Bzu Cooling Lotion. Mmg berkesan. Blh dptkn kt kedai baby / shopee

5mo trước

terima kasih sis

Sekarang anak awak pakai sabun mandian apa?

5mo trước

ok2..boleh cube sabun ni..sbb skrg main memg x pkai kn sabun..