7 weeks, No alahan.

Hi mommy2 semua. Saya nak tanya, ada ke macam saya yg upt positive tapi takde morning sickness langsung. Lusa saya scan untuk 7 weeks, risau sebab 5 weeks haritu tak nampak apa apa lagi just dindingrahim tengah tebal.

1 Trả lời

brgantung dgn org juga sis. lain org lain pembawaan. ada yg dr tau mngandung sampai beranak x alahan lansung. ada pula yg dr tau mngandung sampai beranak alahan memanjang.. jgn risau ya