Puasa 6weeks

Mommy2 sekalian puasa tak kalau kandungan korang baru 6weeks? Apa pendapat ? #ingintahu

15 Các câu trả lời

saya dah 10 hari puasa separuh hari. kandungan baru 7 minggu. rasa dah gelap mata, dah lemau, saya akan berbuka terus. tapi mmg hari2 bangun sahur dan berniat puasa.

kalau awak larat and alahan awak tkde blh je nk puasa tapi kalau tak larat sampai gigil,muntah,perut masuk angin buka terus tauu kesian kt baby dalam perut.

1y trước

Tq awak 😊

sy x puasa sepanjang bulan Ramadhan..sbb pernah cuba masa puasa pertama sy terus jd mcm hypo..maka nyer sy x puasa laa sebulan tue

Saya puasa je sampai habis masa ramadhan last year. Alhamdulillah saya & baby okay. Ikut kemampuan masing2.

i tak puasa, sebab kerap lapar

1y trước

sama sis, mual2 teruk sgt apa lg bila lambat makan masuk angin.