Suami terlebih excited

Mommy2 sekalian berapa weeks ye yang sesuai utk tahu gender baby? 😬 skrg saya 18w nak masuk 19w . Dah boleh ke? And berapa ye utk scan gender? #ingintahu

3 Các câu trả lời

Hai dear , saya 18week buat detail scan alhamdulilahh baby bagi kerjasama , dia kangkang luas2 . hehe . tips sebelum gi klinik makan aiskrim , dia aktif la dpt sejuk2 . saya total detail scan rm223 . #babygirl 🥰

1y trước

Wahhh cm tu ye. Tq awak ☺️

20w dh boleh thu gender.. klau doc tu pndai 19w tu dh bleh nmpak

Alhamdulillah saya 15w dah nampak🔫😁😁