Sekadar nak tanya..

Hello mommy² saya nak tanya kat sini ada tak yg dah melahirkan baby dlm usia kandungan 37week..

8 Các câu trả lời

ade je sis.. 36 minggu pun ade.. sy 37wk jugak skrng ni.. tgh menunggu tanda².. sakit² blakang tu ada mcm segugut.. tapi sekejap je .. pastu hilang.. mintak dia kluar minggu ni ke hhaah ataupun minggu depan.. sebelum due dia

2y trước

to lah sis...sy pn mcm sis..

Saya sis bersalin 37minggu 2 hari, tanda2 sakit macam sengugut keluar coklat. Skrg dah 7 hari berpantang.

saya bersalin 37 minggu pada 02/02/2023 baby boy secara emergency czer disebabkan jantung dia lemas .

saya! due sebenar 3.2 & date dari pakar sbb pptype4 26.1. tapi saya bersalin eczer 16hb | 37minggu 1hari.

2y trước

saya due pun sama sis 03/02.. bersalin 17/01🙂

Saya sis. Baru jer bersalin 2 minggu lepas. Baby masatu 37w5d 😊

saya sis. bulan 9 tahun lepas tapi by cser sebab uri kat bawab

saya..anak pertama 37w 1d..anak kedua 37w 4d..

sy timing ckup 37 minggu 1 hari bersalin.

2y trước

dah selamat bersalin..