Susu formula untuk newborn ..

Hi mommy2 , saya first mom .. kalau kita nak standby (incase susu badan tak keluar atau sikit) nak beli susu formula apa yang oky ya untuk newborn ? boleh suggest kan ?

1 Trả lời

Semua brand susu formula kt pasaran yg tulis 0- 12 months selamat untuk newborn baby. Ikut kewangan family awak mcm mana.. Nk try susu mahal @ susu murah. Kalau susu mahal, sy suggest Enfalac A+.. The best susu formula among the best.. Sy ckp berdasarkan pengalaman sy ye.. Kena try n error... x semestinye okay kt baby sy, penerimaan baby awak pun akan okay ye... Depend.