BABY BUMP TAK NAMPAK 12 week

Mommy2… perut sy knpa xnmpk eh… risau laa . Normal ke 🥹 tgok org lain 12 week dah nmpk… sy sikit ja. Berat 64kg (xnaik) tnggi 155cm..

59 Các câu trả lời

12week tu terlalu awal nak nmpak bby bump .. sy masa 20week keatas bru la nak nampak bby bump smua .. apa pon yg pentingnya bby dlm kandungan tu sihat .. skrg dah 36week 1day org ingt sy baru 7bulan mcmtu sbb perut sy xbesar sgt😝

normal tu insha'Allah, sebab saya pun 1st trimester badan tak naik, ada 1 masa tu siap turun berat. perut memang nampak tak nampak, even sekarang 30w orang tak percaya hehe. Alhamdulillah baby membesar dengan baik

sama la saya pun xnapak perut..dah msuk 7bulan dah pun..tpi perut still napak kecil..bju sbelum pregnant pun boleh pakai lgi cuma nampakla ketat sikit tu..normal je wak lg2 anak sulong..saya pregnant anok sulong

jgn risau sis . 12w baru 3bulan . bby pun besar jari je baru . tunggu masuk 6/7bulan nnti memboyot laa perut tu dah tk larat nk membawaknya . sekurang2nya anak yg kt dlm tu sihat sempurna .

saya anak first 5,6 bulan baru nampak perut. sekarang tengah preggy anak kedua nak masuk 4 bulan bila makan baru nampak perut kedepan. kalau tak memang tak nampak macam mengandung

Ada yg ikut bdn jg sis, kalu bdn yg jenis kecik and petite, mngkin 2nd trimester baru nmpk bump. Mcm sy dlu dah masuk 5 bln org still x perasan lgi. Alhamdullilah semua ok

Saya 22 week skrg pon still tak nampak baby bump. Sampai mak mertua pon tegur tak nampak perut. Tapi saya okay je. Lg selesa yg mcm skrg, baju lama lama pon still muat

Tak smua org akan nmpk baby dump jngn risau tau tu normal , mcm akk sy tinggi 170 smpai nk besalin org tak thu dia mngndung blik2 dri hsptal je bwk baby 😅

Hihi jgn risau mummy. Sy masa 21w boleh bersanding lg sebab tak nampak perut. Dah 8 ke 9 bulan baru betul2 nampak baby bump. Lahir anak 3.56kg alhamdulillah.

anak pertama kh? sy pun mcm tu jg masa mengandung, perut 4bulan x nmpk lg, bila dekat due org ingt Masi 7bulan..xpa, selagi baby sehat x perlu risau..