Sakit bila bersama

Mommy² nk tnya ad x mcm sy..nk msk bln ke 4 ni kalo bersama suami sakit🫣🫣🫣ke sbb ap ya...pakai plincir pon stil sakit😆😆☺️

4 Các câu trả lời

Lain pula kalau sy, xpki pelincir pun dlm tu sangat licin smpi husb kata lendir apa dlm tu sal licin sangat 😂 kesian jg la sbb licin sgt buat husb xselesa. Mcm2 ragam nak kena hadap klu nk brsama ketika preg ni, trim1 husb langsung x brni nak brsma sbb risau jdi apa2 dgn bby sbb masih fragile katanya, dah masuk trim2 bru nak mencuba tu pula jadinya 😂😂 xtau lah pla trim3 mcm mna nt ya sabar je la

2y trước

ahaha tulah

haa.. sama laa ngn sy.. mmg sakit.. sy prnh tnye doc b4 this...doc kata mse peknen ni, vagina kte ni sensitif...tu sakit stiap kali bsama..but no worry.. mmg cmtu laaa kene hadap.. 🤭🤭🤭

2y trước

ahaha tbalik ngn sy.. husband ok.. sy tak ok.. ikot laa mana selesa

Saya pun ada masalah yang sama, kesian cik suami. Awak pakai pelincir apa yang okay untuk ibu mengandung?

2y trước

durex kot

awak kering kut