Baby Cot........

Hi mommy2. Baby Cot satu keperluan ke ?. Risau beli tapi tak pakai. Since harganya pun quiet pricey. #firstbaby

4 Các câu trả lời

Kalo rasa perlu tp xnk bazir boleh tengok kat carousell. Beli 2nd hand. Sbb ramai ibu beli tp ank xnak duduk dlm tu so dorang jual semula Murah je tp elok. Kalo anak guna pon mmg guna sekejap je. Sbb anak cpt besar kan. Try tgok carousell ya

dari anak first sampai mengandung anak ketiga nie memang xpernah terfikir nak beli babycot sebab rasa macam xperlu.

sy terpaksa juga beli baby cot sebab abgnya kuat lompat2 tkut tpijak pula adiknya bila saya buat kerja 😀..

3y trước

kan...😂

bukan keperluan. tilam ok la