Ada x yg sama last period 27/7/2024

Mommy yg cek upt positif & last period 27/7korang dh pegi scan ke. Nak pegi tapi mcm awal lagi,fyi saya 1st mom🥲🥲

7 Các câu trả lời

Awakkk, kite last period 25 julai 🤣 Mase first baby dulu, saya pergi je scan swasta mase 5 weeks tu untuk check kantung mmg ade atau tak, & pastikan dlm rahim (bukan ectopic). So okay je kalau nk pergi, cume dr suggest untuk repeat scan pada 8-9 weeks

4t trước

nak scan tp dah tanya klink tp dorang suggest 7weeks ke atas baru pegi scan🥲

MCM sy last period 28/7 saya tggu sebulan sis bru cek sbb period hujung kn jdi perhujung bru cek tk g scan pun nnti dia sruh dtg lg sbb tk nmpk kecil last sy terus temu janji KK yg penting thu je pregnant je terus amal folic asid

4t trước

amin insyaallah

last period saya 4/8/2024 dah buat upt positif and scan, nampk dot kecikk dalam rahim, alhamdulilaah. hehe saya pun 1st mom 🥳

4t trước

eee samaaaaa😍😍 last 4/8

better lpas 5 minggu dan keatas utk scan. sbb scan awal2 nie x nmpk apa kosong lgi. nk lgi ok lepas dari 7 minggu mcmtu

4t trước

Haah tu la ramai ckp mcmtu,so kena tunggu 2 minggu lagi la ni😭😭

saya last period 29/7 tpi belum scan sbb kalau ikutkn baru 5 minggu. nk pergi scan masa 7/8minggu .

4t trước

Tu laa,nk kena tunggu 2 minggu lagi la ni 😭🤭InsyaAllah semoga kita semua ada rezeki nanti

sy 26/7/2024 🥹 tadi cek UPT double line. kita doa yg baik².

4t trước

InsyaAllah semoga ada rezeki kita semua💕✨Aamiin Ya Mujib

27/7 or 27/8 ya?

4t trước

dah pergi tapi masih belum nampak lagi . tggu masuk 6 minggu keatas baru akan nampak baby