Pregnant ke?

Hi mommy, upt double line sebelum due period. Tapi still samar2, ada chance pregnant tak? Perlu ke pergi klinik utk pengesahan atau awal lagi?

6 Các câu trả lời

Inshaallah klu dh double line tu ade rzeki.. Nk pekat tngu lg seminggu ke.. Smoga ade rzeki kte smua yg brTTc.. Aminnn aminnnn aminnnn

Sis, apa perkembangan sis sekarang ya? Apa langkah selanjutnya yg sis lakukan selepas upt samar?

4y trước

In shaa Allah sis, semoga ada berita gembira untuk sis lepas ni ♥️

Awal lagi sis.. Tunggulah beberapa minggu dulu ya

Isha Allah Ade.. tp try cek again ya sis. 😊

Insyaallah positif

Insyaallah positif sis..tp lbih baik sis tunggu hingga due period..nti test lg..lps tu klu nak konpem pregnan..bru pegi klinik...