Dah lebih seminggu batuk

Hi mommy, sya dari awal kehamilan smp skrg batuk je. Dah banyak makan ubat batuk tetap tak sembuh. Batuk kuat smp terkencing2 dan tak boleh tidur malam..risau baby dalam kandungan je..ada sape2 boleh suggest ubat atau makanan dapat sembuhkan batuk.

2 Các câu trả lời

Try minum air lemon. Jangan letak gula. Perah lemon dalam air suam. Itu je ubat saya sekarang. Penat makan ubat batuk tak hilang2. Minum air lemon terus lega batuk