Tips nyusu botol

Hi mommy . Susu apa yang sesuai ye untuk 3 bulan dan puting apa yang sesuai ye . Dah bagi macam macam puting semua tolak . Anak saya sepenuhnya nyusu badan . Nak ajar minum botol tapi semua tolak . Hm selasa dah start kerja tapi anak tolak susu botol

3 Các câu trả lời

Pernah nampak artikel recommendation susu utk newborn ni https://my.theasianparent.com/susu-formula-langkah-1-terbaik harap membantu

Kena try dr awal. Since nb kena try bg botol dah. Skrg ni mmg kena sabor jela

dah try pigeon ke