HSG RESULTS. SP2 YG PERNAH BUAT UJIAN NI PLEASE SHARE EXPERIENCE AND RESULTS KORG MCM MN

Hi mommy smue, sp2 ad experience pasal HSG? Yg sya nk tanye, RESULTS korg mcm mne? Sp2 ad results tk normal?? Pas tu buat ape?? Boleh shre experience korang please 🙏🏻.

2 Các câu trả lời

Buat HSG lepas 2 kali gugur. Result 1ntiub block, 1 lagi hydrosalphinx. Doktor tak suggest or advice untuk operate hydro tu sebab doktor kata mahal and boleh ganggu tiub jugak. Lepas tu try iui failed. Dalam tunggu nak buat ivf Alhamdulillah berjaya pregnant spontaneously

8mo trước

Melampau sangat 90k. Sekarang banyak je hosp buat yg affordable 12-30k

HCG ka sis?

8mo trước

yes check tiub fallopian