BUANG AIR

Hi Mommy's. Siapa ada pengalaman yang sama macam saya boleh share tak. Kisah masa dekat LR lepas pecahkan air ketuban tu ada dr masuk and dia cakap nak buang air kencing. Tapi taktau la dia buat macam mana. Rasa macam kena cucuk jarum dekat kelentit tu. 2x kena benda yang sama. Dan sakit dia sampai sekarang bila nak kencing tu dia macam auto kemut and terasa tegang dekat situ. Taktau nak cakap area mana. Sebab suruh husband tengok area situ pon takde pape. Kalau ada yang sama korang buat macam mana nak hilangkan dia? #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

doc masukkan cam tiub utk buang air kecik utk mudahkan proses bersalin.biase Ade org cpt ilang n Ade y ambil Mase sikit