SELAMAT BERSALIN - BABY JUNE JADI BABY JULY 😅 - INDUCE BELON

Hi mommy semua.. Sy just nak kongsikan yg sy akhirnya dah selamat bersalin awal subuh tadi Due sy sbnrnya 30/06/23 Serah diri p hosp pagi raya 29/06/23,mlm dlm jam10 susah nak tdo sbb ada contraction tp mcm chipsmore.. 30/06/23 jam6.30 pagi doc induce belon sbb masa seluk btul2 dah ada contraction.. 01/07/23 jam4.37 subuh (tepat waktu imsak) akhirnya lahir puteri sy yg ke-2.. Alhamdulillah,,Allah permudahkan urusan sy wlupun proses berlaku byk dugaan,ujian ibu bersalin berjuang bertarung nyawa..🥰

2 Các câu trả lời

selamat berpantang