sakit tulang celah kangkang kat miss V

Hi mommy semua .. sy skrng tgh sakit tulang kat bahagian miss v , bila nk berdiri berjalan sakit .. bila baring masa nk kalih badan pon sakit , masa angkat kaki nk pakai seluar pon sakit , sapa pernah jadi cm ni ye & apa punca dia ? 36 week preggy

22 Các câu trả lời

Sama laa .. lagi lagi klau na cangkung .. rasa na koyak je vagina 😂😂 #32w

Sy pun alami bnd y sama.. Selalu cakap kt baby dlm perut.. Kte kena sama2 kuat.. Huhu

Sy pun prnh kene bile kerap berjln...kene urut perlahan-lahan br reda sikit

Eh sama la kite sis. Pernah kne jgak. Tp skrg sakit kt lutut pulak

Sama sis. Sy pn alami hal yg sama. Sakit bila nak jalan

5y trước

Trpksa tahan je la sis. Skg sy dah 38mnggu

Smelar sya pon, rasa sakitt.33weeks.

Sama.. dr awal pregnancy dah rasa..

Semua sama.. Huhu sy skrg 33w

skrg tgh alami..35w lebih

Samala saya skrg ni 32w sakit nk bgun ke baring ke..normal la tu..