barang keperluan baby dan mommy

Hi mommy semua. Sy nak tanya pengalaman mommy semua. Biasanya usia kandungan berapa bulan ya dah boleh beli barang baby dan mommy? Skrg kandungan sy dah 4bulan. Dah boleh beli sikit2 ke atau tgu kandungan 5.6bulan nanti ? First mom banyak benda taktau🥰 #firstmom #4month

1 Trả lời

saya start beli sikit² time hujung² kandungan 6 bulan . boleh je beli awal, beli apa yang boleh tahan lama . pamper & maternity pad saya beli hujung² usia kandungan 7 bulan sebabnya takut kapasnya rosak atau ada binatang . kalau ikutkan nak beli hujung 8 bulan , tapi takut terberanak awal. boleh je sis beli sikit² 🤗 jantina scan perempuan, tapi sebab risau tertukar jantina masa baby keluar, saya beli warna unisex