Baby usia 5 bulan

Hi mommy semua saya nak tanya baby saya fully bf usia 5bulan berat 6.5kg masa checkup hari tu Dr. Sarankan saya bila masuk 5bulan setengah suapkan nestum untuk baby sebab Dr target checkup 6bulan nanti berat 7kg (soalan saya boleh ke di usia 5bulan stgh dah bagi makan?) #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

doktor suggest Nestum? biar betul. tapi anak i mmg dah makan start umur 5bulan tapi sis kena monitor tau if baby ok or x.bg bubur je dlu.