Perut keras dan baby aktif gerak

Hi mommy semua🥰 saya 39w2d ada siapa” tahu perut keras tapi sambil” tu baby gerak pelan kdng kuat kenapa ya? Lagi satu belakang juga ikut sakit mau urut tapi takut hehehe

2 Các câu trả lời

ruang da sempit sebb pergerakan bby slow. blkg badan boleh urut perut je tak boleh. kalo perut kerap mngeras, n ada rasa skit mcm senggugut tangkap ke pinggang n punggung boleh pergi cek kecemasan

2y trước

Oo risau sbb bru ank pertama

saya 36week dh rasa mcm sis perut mengeras tpi gerak trus sakit d uri ni kencing pon lgi skitt berdiri terbongkok" gara" skit mcm sengugut