Umur janin x sama dgn ukuran.

Mommy semua nk tnya ni, normal ke klau janin baru 18 w tapi ukuran d perut dh 22 cm biasanya x kn msti ikut umur janin kn.. N misi cakap bby sya besa.. Mggu dpn bru scan... Berdebar nk tau betul kr x bby saya besa tpi xda gdm pn..

1 Trả lời

Biase puan..anak saya anggaran 3.8kg di ultrasound sekali keluar 3.2kg...selalunya ultrasound ada beberapa cm/kg kueang atau lebih...sikit la...

3y trước

Terima kasih ye sis..bby nmpk mmbesa skrng dh 32 w bby dh berat 2.313 dh esok dh kena refer hospital dh. Da kh smpai brnak kn kne pgi hospital ye sis 😥