Perlu ke hospital tak ?

Hi mommy semua , nak tnya perlu tak kita ke hospital kalau keluar darah mcmni lpas buang air besar ? baru 34weeks 🥹. #firstbaby #ingintahu

Perlu ke hospital tak ?
2 Các câu trả lời

sembelit ke td? masa keluar ni ada rasa sakit tak? better ke hosp lah sbb dah 34w mcm2 boleh jadi.

1y trước

tksembelit pun , keluar darah ni tkrasa apa , pegi toilet sbb rasa nk terkencing + perut memulas lgi , buka terus terkejut tgk ada spotting mcmni tpi tdi buang air besar skli lgi tkdk darah yg keluar dari dubur pun

lagi bagus pergi hospital awak

1y trước

doktor suruh balik jek ea