ada tak mmy2 d sini pregnant 24weeks days (6 month) jtuh terpesot?

hi mommy semua nak tnya.. ada tak mmy2 dlm ni pregnant 24weeks,, tak sengaja jtuh? tergelincir? ada apa2 tk jdi lps jtuh? sa bru sja jtuh tak nmpk lantai tu basah,, terpesot tdi tpi tak trk sngt sbb sa gmuk lgi dn tngn sempat thn lantai,, cela kangkang ada sakit sikit mcm tulang seliu,, tpi tak skit sngt #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

Sy pernah jatuh masa 6-7 bulan kalau tak salah. Air mesin basuh melimpah sy lari nk ambil anak sy yg terjatuh. Sy terduduk sbb mmg licin sgt. Alhamdulillah baby ok sy terus ke klinik utk scan. Esoknya bdn sakit2

1y trước

iykh sis syukur 🙏