Bolehkan sapu medicated oil freshcare pada perut ibu mengandung?

Hi mommy semua, nak tanya. Bolehkan sapu minyak angin medicated oil fresh care pd perut? Sy baru 4 weeks pregnant

Bolehkan sapu medicated oil freshcare pada perut ibu mengandung?
2 Các câu trả lời

actually minyak2 angin tak digalakkan utk ibu mengandung sapu dekat perut.

11mo trước

dia ada tulis tak ingredients dia apa? kalau takde dekat botol, mesti ada dekat kotak. rasanya fresh care ni dia dalam kotak kan? tak pun Cuba google apa ingredients dia

klau hidu boleh kn...trmsuk Vicks yg inhaler tu boleh x