Baby xde heart beat (kandungan 13minggu)

Hi,mommy semua hari ni sy pergi check up for my first baby..doc scan n maklum heat beat x ada..doc ckp 90% confirm baby dh xada..sgt tergamam. Smpi x tahu nk ckp apa dekat doc.. sgt sedih..doc bg masa seminggu if ada bleading terus pegi emergency. Klu x de kena cuci😭.. ada mommy kat sini share pengalaman n boleh share tips utk yg pernah kena mcm sy ni?

4 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan sis. Cuba sis ikhtiar pergi scan klinik lain ke? Boleh saya tahu ada x simptom2 yg sis rasa sebelum tahu x de heartbeat?

2y trước

Just ad kesan darah sikit. Shj sehari 2 sblh check up. Lps tu dh x ada

Sblum ni scan ok ke sis?

2y trước

Lpastu dh tkde scan lain dh ye?

scan dkt kk atau swasta..

2y trước

ada try scan tmpt lain x lps tu

Sblm ni pernah scan ke?

2y trước

Ukuran baby 13w jgk ya sis time scan? Cuma takde heart beat ke?