Early pregnancy

Hi mommy's, selepas 10 hari ovulation breast I sakit dan rasa macam loya...kenapa ya?...pls advice

5 Các câu trả lời

simptom tu sama je ngan menstruasi simptom.. macam saya.. tiga minggu lalu kalau tak silap.. kalau nk period.. mesti rasa sakit payudara dan loya.. memang sakit blkng juga.. jenis period irregular.. tapi sakit tu dtg juga tiap bulan.. smpai lh bulan 12 sebab period x dtg lagi.. walaupun dh sakit breast dan punggung.. loya tu ada.. mmg klau i nk period mmg ada rasa loya.. bulan 12 cek lh opk tu.. terang sgt.. pkai upt pulak tup tup pregnant.. syukur rezeki 2 ½ ttc tpi klau awak cek.. -ve jgn kecewa pula.. belum rezeki lagi.. mudah mudahan rezeki.

progesterone symptom. kalau nak test UPT boleh dah try. tapi kalau -ve jangan kecewa dulu. selagi belum turun period boleh test every 2 days.

hormon.. its can be pregnancy or menstrual symptom..

simptom pregnancy dgn period lebih kurang sama

maybe hormon