Allergic ke?

Hi mommy, saya nk tnya. Baby saya 6+m baru baik demam mengejut, baby sitter ckap demam sbb nak mengesot. Tapi lepas baik demam tu, dia makan bubur ayam + carrot n brokoli naik ruam dkt pipi la. Mil ckap mcm campak, suh bgi ayam. Tapi before bagi makan ayam, ruam tu pink je. After bagi makan, merah lagi. Tapi dkt muka je. Mommy rasa baby allergic ayam ke? Sbb before this saya dah buat 4 days rule. Semua ok. Bantuuu

3 Các câu trả lời

Mungkin allergic atau mungkin klu baby jnis suka masuk jari dlm mulut dia sapu air liur merata kat muka dia.

Tu first time makan ayam ke? Try stop dulu tengok ok tak

ade tumis dgn ape2 ke ?

1mo trước

takde awak, semua rebus n steam jee