KEPUTIHAN SELEPAS BERSALIN

hi mommy saya nak tanya , ada tak mommy ii lepas bersalin keputihan berbau sangat , bau busuk mcm hujung ii nak habis darah nifas tu , Baby nk msuk 4 bulan dah . dh jumpa doc , doc bgi ubat sumbat tapi still bau sama . risau sngat nk bersama pun tkmau malu dgn suami . ada tk mommy ii ada masalah mcm saya ? 🥲🥲#pleasehelp

3 Các câu trả lời

Saya ngam 2 bln tu, keputihan berbau dan berketul2, pstu jumpa doc, doc bgi ubat insert dalam tu, lega rasa. Tapi kdg dia dtg jugak, last2 saya beli pncuci JRM punya, ha sekarang tak ada msalah keputihan dah, best sngt rasa pakai

Cuba basuh dgn air rebusan daun sireh @ cuba bertanggas

xde. sy da 5 bulan lebih. kenapa x gi cek doktor?