Nafas anak berbunyi

Hi mommy, saya mak baru.. saya nak tanya, umur anak saya baru 14 hari, dia masih ada kuning.. sebelum ni dia active setiap 2 jam mesti bangun sendiri minta susu.. tapi harini dia langsung xnak bangun.. kacau lah mcm mana pun mcm tak bermaya nak bangun, pastu nafas dia berbunyi.. mcm hidung tersumbat.. siapa pernah ada pengalaman mcmni ? Boleh share x korg buat apa? Dari tgah hari saya risau, tnggu husband balik kerja je nii.. #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

baby sy dulu pun nafas berbunyi kadang kadang, tapi masa checkup sebulan dengan doktor, doktor kata paru paru normal. dia kata normal baby macam tu, mungkin ada lebihan cecair dari dalam perut ibu. kalau baby kuning, memang diorang akan tidur je, ibu memang kena kejutkan bagi susu 2 jam sekali. kalau awak tak yakin, boleh bawak pergi hospital sebab baby baru 2 minggu kan.