Perut mengeras

Hi mommy, rasa perut mengeras tu mcm mne ek?#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

rasa tak selesaa. nk kata sakit tu tak sakit sgt .. cuma mmg tak selesa. Sya bru alami kemarin aduh mcm2 pikir dibuatnya. 3 4 kali gak keras kemarin. bila google, ooo benda normal. Sya 24w. Sblm ni takthu gak rasa cmne, so nnti kita sniri akan tahu bila dia keras tu cmna. Beza dgn selalu. Usap2 perut, pastu okay la

2y trước

iye .sy 26w ,lbih kurAng je kita.. lepas 'bersama' suami dia mngeras seketul dlm perut ni. risau juga

tekan² sikit kt perut mantul balik..haha 😂 rse perut penuh n berat je.