Mommy preggy - Experience kerja shift malam

Hi, mommy preggy.. siapa pernah ada experience dapat kerja shift malam?? I baru je masuk second trimester.. by next month dah kena start kerja shift malam. Got any tips/ share experience risiko? #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

i xpasti shift mlm mcm mana but i pernah la masuk keje 3.30pm - 11.30pm dari 2nd trimester till delivery. honestly, i takde singgah mana2 after work...pecut drive balik rumah. by 40w baru i ambil cuti maternity sbb boss i suruh walaupun i xde tanda bsalin. andd 41w baru bsalin. tbh husband i bising la juga sbb i balik waktu almost midnight everyday. after all, i resign lps sebulan naik kerja..sbb my pengasuh xdpt jaga bby during weekend.