positive ke ni

hi mommy out there. dpo 8 saya buat pregnant test ada double line. Harini dpo 9, saya buat pregnancy test pun double line. saya positif atau false-positive.

positive ke ni
7 Các câu trả lời

I haritu 13 dpo test second line tu samar samar sangat. 2 hari berturut2 test pun sama juga. Lepastu I terus beli yang Clear Blue digital punya, baru clear Pregnant 2-3. Esok tu I pergi klinik untuk confirm pregnancy, doctor cakap confirm positif pregnant cuma masih awal tak boleh scan lagi.

1y trước

Lagi 1 hari nak period🥰 Saje test sebab memang beli upt test tu banyak.. tengok2 ada second line samar2

saya kurang faham bab dpo something ni , cuma kalau nak tahu betul2 pregnant atau tak, better tggu 1week after lambat period. yang check awal2 ni kadang memang betul pregnant. kadanggu faham je la . nak confirmkan better tggu 1w lewat

Kalau guna brand dip n tell Insha'Allah lagi nampak.. Tahniah

tahniahhhh

positif tu

positive