Gatal bekas czer

Hi mommy . Normal ke gatal kat tempat czer . baby dah 3bulan lebih . 🥹 . 1stmom #firstbaby #ingintahu

4 Các câu trả lời

kalau sye, sye alert tentang pemakanan sye.. klu ada mknn yg sye mkn tu buat jdi gatal.. sye stop mkn bnde tu.. itu je... kdg² ade jugak gatal² tpi gatal2 mnja je la... mgkin dia nak membaik.. yg penting, kebersihan pun kene jaga dkt tmpt luka tu..

Sy gatal jugak kadang2 lagi2 part hujung . Kulit nak mebaik rasanya. tp x teruk sgt gatal tu. Cuma kalau sis risau , sis bole refer tanya nurse atau doc ..

normal. sy kdg belah tepi2 gatal juga. tp tak garu, risauuu

Saya pun kadang rasa gatal jugak kat belah hujung tu