Botol susu

Hi mommy nk tnya spa pernah guna botol tommy tippee newborn ..puting dia sma x cm Avent brand bila bby isap bru kuar susu...klu xisap xkuar susu...boleh mommy2 sharing pndpt tak..tq mommy#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

4 Các câu trả lời

kne tgk label btol2 sis.. sbb puting tommee tippee ade mcm2 jnis sbenanye.. klu sis bli botol susu 5oz tu, normally puting supersoft 0month+, puting nie slow flow.. mksdnye susu still akn klua even baby x hsap.. klu awak nk puting yg klua susu ble baby hisap kne tukar puting.. lpe da tulis ape tp kne bce kt label.. tp yg pastinya ade tulis 0 month+ jgak..

9mo trước

Puting X kan? Ada 2 jenis je tommee tippee utk NB, 1 & X, both slow flow tp sama je sis saya dah beli yg X & dah try. Keluar juga susu bila tonggeng baby tak hisap

Saya guna tp entah laa mcm masih menitik bila tonggengkan. Tgh plan nk tukar avent natural response. Sis guna avent yg mana?

9mo trước

botol Avent yg ppsu..bby isap bru kuar..

Ya sama

sama