Kepastian

Hi mommy , nak tnya if preg 38weeks ni saya rse sakit di celah kangkang belah kanan waktu malam sahaja Lagi ii bila nak mengering belah kiri 😣 Adakah itu normal ? Dan kkdg terasa sakit&ngilu di miss v belah kanan juga .. pls respon #anak_first

2 Các câu trả lời

normal. sy pun alami sakit2 ni sekarang (pragnant anak kedua) dulu 1st baby tak ada sakit mcm ni. doc sy suggest jgn angkat berat and dia bgi supplement kalsium magnisium n zink untuk sy minum.

ya sama , sy dari 36weeks lagi .