31 weeks tapi baby kerap tendang bahgian rahim

hi mommy❤️ nak tanya normal ke, 31 weeks kandungam baby kerap mcm rasa nendang2 bhgian tempat kita kencing tu? kdg2 kuat , kdg2 tak, #pleasehelp

1 Trả lời

normal. kepala baby sis dah kat bawah ke? sbb cara sis ckp mcm kaki dia kt bawah tp kepala yg kt atas. sbb tu rasa tendangan kt situ. sy kepala baby mmg dh kt bawah dr week 28 smpai dah week 34 ni, so kat tempat kencing tu rasa dia menekan je tp bukan tendang. sbb klau tendang sy akan rasa dkt bhg pusat dan ke atas sbb kepala dah kat bawah