Bcg Injection

Hi mommy. Nak tanya, anak saya esok baru genap sebulan. Saya perasan bekas injection bcg dia baru nampak. Mmg akan bernanah ke pasni? And baby akan meragam or demam tak? Sebab semalam and hari ni dia mcm meragam sikit tapi tak demam. Dia meragam time nak tido. Selalu senang je dia tido. Ke dia mmg mcmtu bila nak masuk bulan lain?

2 Các câu trả lời

Ya.. Mmg akan bernanah.. Xperlu letak apa2. Bersihkan pakai air suam je. Kalau nk tutup guna kain kasa. Saya biar je.. Anak saya pun masuk sebulan lebih ni keluar nanah. Terkejut saya.. Padahal ni anak kedua.. Saya terlupa masa anak first pun jd cmni hehe. Suntikan bcg wajib ade kesan yg mcm kita ade skrg berparut. Kalau xde parut tu akan dtg kene suntik lagi. Nanah keluar tu salah satu proses dia..

normal tu