Darah nifas atau haid

Hi mommy's.. nak tanya ada tak mommy's macam sy ? Usia baby 2m++ still keluar darah .. sebenarnya dh xda ngam waktu habis pantang lepas tu keluar balik darah selepas bersama Dan selepas membuang air besar .. sy belum refer klinik sebab xda rasa sakit ke apa .. cuma nak kepastian samada darah nifas atau pun haid ..#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

darah nifas max 60 hari, kalau bhenti 2week n then dtg balik dikira period ,tapi kalau dtg balik sblm 2week dikira nifas.

6mo trước

kalau macam tu bukan nifas laa .. tapi bab period tu kene kira balik .. terlupa suda😅 .. thnkyou mommy share ✨