Susu formula

Hi mommy. Nak tanya ada tak anak korg mcm anak saya yg jenis cepat bosan minum susu yg sama? Contoh minum lactogen, kotak ketiga dah takmau minum. Huhu pening dibuat nya. So far dah try lactogen, S26, dupro, Dutch baby. Semua okay alhamdulillah. Tapi tula kalau dah masuk kotak ketiga dah mula tkmau minum. Minum tak habis haa. Boleh suggest kan susu yg okay dan mesra poket tak?

1 Trả lời

You kena try and error sendiri sebab penerimaan baby tak sama. Pilih je mana2 susu yang awak nak cuba. Then pantau alahan baby jika ada. Anak I minum Enfalac Gentlease. Anak cousin minum Anmumlac. Anak aunt I minum S26. Ni yang okay for our kids.