Pregnant 21 weeks

Hi mommy mommy semua . Nk tny normal ke untuk pregnant mom 21w rasa pergerakan baby yg terlalu aktif ? And dah boleh scan jantina baby ke ? Anggaran kos scan tu berapa ye mommy mommy semua ? #firstbaby #firstmom

11 Các câu trả lời

Hi sis , sama laa saya pun 21 minggu . Baby aktif tu normal sis . Sis dah boleh scan jantina . Boleh tengok dekat laman web sonobee . Scan gender kalau tak silap rm18 . Boleh la sis buat details scan sekali . Layanan doc pun bagus . Harga memang berpatutan .

mmg akan rasa baby bergerak bila dah masuk 21w. Sy buat details scan termasuk scan jantina pada 21w juga. Anggaran kos scan bergantung kepada klinik. Sy kena Rm110 utk details scan + scan jantina. Mungkin ada yg lebih murah & ada yg lebih mahal.

Hi sis normal je tu baby main silat dalam, sy buat detials scan dkat Specialist Medical center, harga RM250, jumpa doc, plus vitamins semua RM354.. Tpi bergntung sis pda klinik jgak.. Rsanya ada yg lebih murah..

Saya sama 21w, minggu lepas scan baby di KK, baby dah tunjuk jantina, alhamdulillah. Hari tu minggu ke 19 sy scan terlindung dgn tali pusat, diklinik scan rm50.

Sy baru bt detail scan 11/12 .. scan kat sonobee harga Rm118.. Rm118 termasuk 5D scan.. Masa detail scan dpt tahu baby girl & dpt tgk muka baby..

masa 21w saya buat scan gender sahaja dekat Klinik Dr Ana rm89. then masa 23w saya buat details scan dekat Ls Clinic murah je rm60 😬

Sy baru je scan minggu lepas masa 21weeks sekali buat detail scan alhamdullilah dah nampak jantina😅total dalam rm150

tu lah tu.. dia punya aktif tu kadang buat kita confuse sbb rasa mcm geli2 ngilu... kadang rasa mcm sebu2, cramp2😅

normal tu sis ..tanda dia baby sihat2 ja dlm perut😊

try search sonobee. scan jantina RM18 jee hehe