Selalu mual🤢

Hi mommy mommy! Saya sekarang dah preggy for 12 weeks 4 days. Nak tanya, normal ke mual sepanjang masa pada usia ni. Dah makan ubat elak mual yang doctor bagi pun still sama. Asyik mual je. Apa lagi yang saya boleh buat selain consume ubat tu? Susah untuk kerja kalau asyik mual macamni. #pleasehelp

1 Trả lời

Normal ja mummy! Kalau boleh elak perut kosong. Beli lah snack, letak dalam beg. Pastu pergi farmasi beli ubat hidu untuk elak muntah. Saya guna tu dulu, berkesan jugak