Anak tukar susu , dari enfalac baby ge tukar ke lactogen .

Hi mommy mommy nk tnya kaiau taik anak mcm ni dia cirit ke ? Sebelum ni minum susu enfalac taik dia ta mcm ni , tukar susu sbb berat dia tak naik minum enfalac .

Anak tukar susu , dari enfalac baby ge tukar ke lactogen .
2 Các câu trả lời

Anak sy pun sy tukar enfalac ke lactogen taik nya mcm ni juga cair warna hijau, tiap kali berak cair je, lps tu sy tuka ke dupro alhmdullilah ok

awk, lama tk najis anak bertukar semula yg normal? anak saya pun tukar susu dri dutchbaby baby ke snowbrand. warna mcm ni lebih kurng.

12mo trước

Ta lama pun , dalam seminggu mcm tuh . Kalau sehari brkali kali dia berak , cair pulak tuh maknanya dia ta sesuai la dgn susu tuh . Saya bg anak saya lactogen brkali kali dia berak sehari tuh . Lepastuh saya tukar p similac lactose free 3hari ta berak . Skrng dia minum s26 alhamdulillah okay .