Antara buaian biasa & baby cradle bed

Hi mommy, mana yg berbaloi beli antara baby cradle bed dgn buaian biasa? Baby dah 2 bulan. Macam berminat dgn cradle bed sbb berat boleh sehingga 16kg. Tp agak tak konfiden nak beli sbb takut tak boleh pakai lama plus harganya yg lebih mahal dari buaian biasa. Ada yg boleh share pengalaman? Tqia

Antara buaian biasa & baby cradle bed
2 Các câu trả lời

Yg ni nnt bby silap2 boleh keluar sendiri. Pakai ms newborn bolehlah kot. Sy dh beli tp pakai kejap je..unless dia mmg dibiasakan tidur sini..tp baikk pakai babycot biasa je kalau nk biasakan tido dlm ni

anak sy seminggu je pakai.. lagi2 czer xlarat nk angkat letak nagis.. tido sebelah baby jee…