UBAT TAMBAH AIR SUSU BADAN

Hi mommy kat sini,siapa yg ada tau ubat tambah air susu yang mungkin ada jual dekat farmasi ataupun yang pernah beli dekat farmasi?

2 Các câu trả lời

i ada ambil ubat, suami pharmacist so dia yg bagi. domperidone tak silap nama dia. boleh je pergi dan tanya ubat untuk banyakkan susu badan. tanya juga la sesuai atau tak untuk awak

sy ad jelly nufiya milkbooster..tkleh mkn plak rasa longan..klau nk try,blh la.sy ad bli 3 box.sy rsa yg trial shj hritu..